NY DAGLIG LEDER HOS AMS MOTORSYKKELSENTERET I ÅLESUND

 

Ronny Knoff vil nå overta rollen som Daglig Leder hos AMS Motorsykkelsenteret.

Kjetil Kleiva Lervåg har hatt et ønske om å få trappe ned etter 30 år som Daglig Leder, og nå ser han en mulighet for å jobbe 50 % som selger og fortsette i rollen som Styreformann og eier.  

 

  

 

 

 

Knoff har over 20 års erfaring og ansvar fra Salg-, Personal & Ledelse og har innehatt roller som Daglig Leder, Avdelingsleder og Regionssjef.

Knoff startet hos AMS i 2021 som Salgs- & Markedssjef og har vært drivende og sett nye muligheter fra første stund. Han er nå mer enn klar for å bidra til å videreutvikle AMS Motorsykkelsenteret sammen med sine kolleger.

 

Hans hovedfokus er å skape gode- og bærekraftige kundeopplevelser! Det kan ifølge Knoff gjøres enkelt ved at ansatte og eierskap hos AMS har et fremtidsrettet fokus på hva vi skal gjøre og hvorfor?! Knoff sier at AMS vil kontinuerlig vurdere om de innehar de tjenester, produkter og den kompetanse som etterspørres av dere som kunder for å sikre en god- og fremtidsrettet utvikling. 

 

Hos AMS mener vi at denne løsningen vil sikre en fin overføring av kunnskapen som vår grunnlegger Kjetil har bygget opp i løpet av 30 år i bransjen.

 

Knoff har i løpet av kort tid fått tilført nye ressurser og vi har gjennomført endringsprosesser med en klar tanke på å få satt strukturer for å effektivisere og sikre helhetlige løsninger som vil sikre en optimal opplevelse for både kunder og ansatte.  

 

Her hos AMS ser vi frem til nok et spennende år! Vi skal fortsette den positive utviklingen og målet er at vi skal vokse og ta større markedsandeler gjennom et langsiktig og målrettet arbeid.

 

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS